Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... vad ett litet brev kan betyda


Midsommardagen

Midsommardagen Marstrand 1977
Maran flyttade in i mitt liv
Det visste jag inte då
vad ett litet brev kan åstadkomma
Nu har det gått 31 år och än är jag inte fri
Blir bara mer och mer bunden
Men åren tar ut sin rätt
Orkar inte kämpa längre
Måste acceptera vägen jag valt
Eller var det vägen som valde mig




Fri vers av annaregina
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 14:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa" Rom.8.28
Välkommen åter! Vi är några som har spanat efter Dig och ber för Dig.
Bokmärke.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina