Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det roligaste måste trots allt vara att den här texten är dedikerad till den innerligt hatade sjukdomen herpes.


Jag är starkare än du är nu

Du ska inte få förstöra mitt liv igen
Du kommer inte få chansen
Du kommer inte lyckas den här gången
För jag är för stolt för att skämmas,
för stolt för att gömma mig för dem som faktiskt älskar mig
Du ska inte få ta ifrån mig kärleken
Den håller så hårt i mig ändå
Jag är starkare än du är nu
Och hur tungt det än känns för dig att bära,
så vet du lika bra som jag
Att jag klarar allt
Allt




Fri vers av Angelika
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelika
Angelika