Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära livet,

när ska du börja samarbeta?


(fastän att jag vet att kärlek inte är en liten sak,
fastän att jag vet att det är mycket begärt
fastän jag skulle kunna göra vad som helst för att få rama in någons namn i ett hjärta i min tonårsdagbok)




Fri vers av Angelika
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-02 15:31



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
så himla bra skrivet!
applåd!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Angelika
Angelika