Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var nog ändå mitt fel

Det här har inte hänt
Det kan inte ha hänt
Det får inte ha hänt
Men det har hänt
Och jag stoppar fingrarna i halsen när jag inser

att du knullat den livlösa flickan i din famn
som bara skrek efter kärlek




Fri vers av Angelika
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-14 01:11



Bookmark and Share


  dubbelve
Fy fan vad äckligt bra!
2009-01-07

  dead_prez
usch vad bra
2008-12-26

  berxper
Din dikt träffar som ett hårt slag i magen. Tappar andan på ett otäckt sätt. Brutalt, men väldigt bra!
2008-12-14

  Fredric
FY FAN! Jag mår illa.. Denna berör djupare än jag kunde tro.. Starka.. så förbannat starka ord.. Jag mår illa!!!!!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Angelika
Angelika