Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The great loss

Från att vara helt säker på vad som fanns,
tappade jag på några sekunder den där känslan om vad som var jag




Fri vers av Angelika
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelika
Angelika