Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari tar sin rätt

Fast du kanske bara trånar efter närhet
Även om jag har svårt att tro dig när jag vet att den är ständigt närvarande

Empati?
Snarare ett tidsfördriv
Något som får dig att tänka på annat än ångesten som kravlar längs din ryggrad om söndagmåndagnätterna

(om du bara visste vems penna dessa ord blivit nedpräntade med)




Fri vers av Angelika
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelika
Angelika