Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven efter det obehagligaste samtalet i hela mitt liv.


Kan du känna någonting alls?

Det är inte så konstigt att vi tar våra liv innan vi dör
Kanske är det bara själva upplevelsen att känna någonting alls

Men aldrig mer ska jag tömma mitt hjärta framför dig
Varför du behöver en så hård smäll på käften är obegripligt
Fast jag glömde för en stund att jag är pacifist och därför inte tror på våld över huvud taget
Men jag antar att det är okej när slaget kommer av omtanke istället för ilska

Jag är lite äldre än du, men du har väl ändå förstått så mycket mer
Ärligt talat, vi är nog ganska lika när det kommer till den punkten
Den som kallas självinsikt




Fri vers av Angelika
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-11 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelika
Angelika