Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara är att klara

små prasslande glor när en strålande
vacker varelse är mot mig
utan att finnas förverkligas jag
med den lilla saningen ljuset förde in
är falskheten naken med dig
något magiskt lockar
och fångar stora som små
med blunda ögon
en utsträckt hand och en
väldoftande krage gör att jag tar in
alla kärleks stunder minns jag än
som den där första dagen då jag fann dig
jag vil tillbaks igen till ängen där jag lärde känna dig
om jag någongång missar hoppas jag att du träffar mig
jag vill inget annat än att var din




Fri vers av daniele
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-22 18:22



Bookmark and Share


    Vickin
Vackra ord, vacker handling, vackert skrivet om hur det kan vara! applåd
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele