Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Försoning.

Jag söker försoning. Medan tid är.
Försoning

Var är min känsla?

Jag söker min känsla till försoning.

För fred och harmoni.
För rättvisans ödmjukhet.
För generationernas försoning.
För orättvisornas försoning.

Min Gud och skapare, skänk mig den rätta känslan till försoning.

Med alla mina vänner och ovänner.
Med alla ouppklarade handlingar.
Med passivitet som uppfattas som stiltje istället för handling.

Försoning med mig själv och mitt ofullkomliga jag.


Amen




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna