Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov, sov

Sov, sov så sött du människa.

Tids nog ska du vakna av bestialiska monster och vargar.

Spring spring du människa.

Så undkommer du ditt hat.

Fly, fly du människa.

Till en bättre värld.

I harmoni och glädje.

Men till dess ...

Sov, sov så sött.

Tills du vaknar av dina spyor.

Då ska du också längta

som jag ...

Till en bättre värld .




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-22 19:05



Bookmark and Share


  berxper
Oj, så starkt!!!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna