Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla mina fel o brister

 

 

 

ryms i en tanke

och den tanken är oändlig

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-05 17:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Snyggt, kanonbra, och klockren!!
I en och samma!!!!
2008-07-07

  fågel grå
Violer i natten.
2008-07-05

    ej medlem längre
hehe..snyggt som fasen!!:))
2008-07-05

    johanni
Den som inte har några fel och brister är det nog fel på*L*
2008-07-05

  Lena Krantz VIP
Hi hi....den var kanonbra!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol