Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ett liv möter man många människor, men få är som svarta oliver!

Under ett liv möter man många människor

vissa stannar ett tag
andra bara för en dag

vissa älskar, för att sedan svika, lämna och försvinna
andra kommer aldrig någonsin ditt förtroende vinna

vissa lämnar dig full med minnen och erfarenhet
andra med tvivel och osäkerhet

Under ett liv möter man många människor

vissa är opålitliga och svåra att förstå sig på
men andra är sällsynta och pålitliga som få

det är dessa människor
som sätter verkliga spår
som kommer finnas kvar i minnet hur många år som än går

det är dessa människor
som kan plocka fram det bästa hos dig
som ser vad du behöver och som är villig att dela med sig

Under ett liv möter man många människor

vissa kommer du alltid att minnas,
de är säkra och trofasta som ett berg
och lika underbara som oliver med svart färg!




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken