Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ändå hände det.

hemskare
än vad en människa kan förstå
vad en människa kan föreställa sig
kan sätta sig in i
komma underfund med
fantisera om
begripa
förstå


hemskare
än vad en människa borde få uppleva
vad en människa borde få se
borde få möta
erfara
bevittna
uppleva


hemskare
än vad en människa tror är hemskt
vad än människa tror är smärta
tror är sorg
ensamhet
hopplöshet
förtvivlan


hemskare
än vad en människa kan förstå

vi tror att vi förstår
men kan inte föreställa oss

vi kommer aldrig förstå

för det som hände är
hemskare
så mycket hemskare
än vad någon människa
borde få uppleva
och det är alldeles
för hemskt
för att någon människa
skulle kunna förstå det






Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-03 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant o vackert skrivet!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken