Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den mystiska


Skogstjärnen

Skogstjärnen mörk och hemlighetsfull.
Skogens reserv av guld.

Näckrosen den ljuva vita.
Smeker vattnets mörka yta.




Fri vers av Piann VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-06-23 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP