Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens vara eller icke vara


Hur känner man igen kärlek

Jag frågade dig min vän,
hur känner man igen kärleken.

Du svarade, man blir
varm i sitt inre.

Magen knyter sig och
hjärtat slår dubbla slag.

Jag som i medelåldern är,
kände inte alls igen mig här.

Min mage har knytit sig,
och hjärtat slagit dubbla slag.

Men ej av kärleken,
utan av dina hårda krav.

Nu har jag något att
se fram emot.

Den varma kärleken,
som jag kommer ta emot.




Fri vers av Piann VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 14:21



Bookmark and Share


  friheten
Så underbar skriven
2008-06-25

  berxper
Jättefint!
Vilken härlig inställning.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP