Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig instängd igen









När kroppen inte är sams
med mig
Då gör hon ont och hon blir en
arg tjej

Känner sig så ickelängtad så
fördummad och dum
så arg på sig själv


Nu blåser det oväder inom mig
och jag känner ett jälva irriterande
obehag inom mig
Gå gå men nej du ska stanna kvar
och plåga mig

Känner mig ingstängd igen
jag och min kropp
är instängd igen
Vad är det som inte funkar

Jo det ska jag tala om för er
jag kan inte gå promernader
som alla andra

Förbannat jävla höft kan du inte
funka som en riktigt höft
inte bara kännas som en protes
när jag går

Jag vill fanimig ha min fysiska frihet tillbaka
på Momangen
Uppfattat
Annars blir jag
Jävligt
Förbannad




Fri vers av Fånga dagen
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-23 17:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Du är arg och besviken i dag
du vill att din höft fungerar
men det tar tid innan allt kommer
på plats, allt måste läka det tar
tid,måste ta tid innan allt läker
kramar
2008-06-23

  Gunilla VIP
Helig vrede!
Instängd så länge
och sedan få ta det
lugnt alldeles för
länge!
2008-06-23

  berxper
Jag kan känna din frustration genom din poesi!
Bra skrivet!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen