Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min specielle vän


Jag visste vem du var, långt innan du själv visste det

Jag såg det i dina ögon.
Att du tänkte på mig.
I dina blågråa ögon.
Fanns min bild etsad hos dig.

Jag såg att du tänkte på mig.
Fast jag aldrig ens hade sett dina ögon.
Jag såg det ändå.

Jag visste vem du var.
Din varma själ.
Gömd under hård yta.
Och tafatta skämt.

Jag visste vem du var.
Långt innan du själv visste det.
Jag visste det långt innan.

Jag förstod vad du menade.
När du försökte få mig att förstå.
Med dina ord.
Utan att använda dem.

Jag förstod vad du menade.
Trots att jag aldrig har hört dig säga några ord.
Jag har alltid förstått vad du menade.

Och trots att jag ingenting vet egentligen.
Så vet jag ändå allt.
Jag vet det som betyder något.

Jag vet vem du är.
Jag vet vem jag är.
Jag vet vilka vi är.
Och det betyder allt.







Fri vers av Glittra G
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-23 21:10



Bookmark and Share


  Stjärnregn
"Jag vet vilka vi är.
Och det betyder allt."

Så tryggt, rent och sant!

Stiligt!
2008-07-10

  berxper
"Jag visste vem du var.
Långt innan du själv visste det."
Vilken värme du förmedlar.
Åh, så bra!
2008-06-26

  Dr Jimmy Johansson The 777
Ja, det är en fördel att veta.
2008-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, helt enkelt.
Lysande!
En enorm kärleksförklaring som verkligen tar tag.
2008-06-23

  korpfjäder
symbiosens subjektiva sanning.... väl skrivet!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G