Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en gammal händelse som var lite, "speciell" för mej kommer upp ibland)


Ingen konfliktlust



Ööööhhh skrek nån
Sparkade ut med foten, så dörren åker upp igen
Till hissen
In kommer då 4 st STORA brottare
De största…

Känner igen en KARELIN så förbannat stor
Som en lagårdsport över axlarna
Snacka om V formad där, brudar

Så klev de in, Karelin och 2 till
Innan det började pipa i hissen
För överlast..

NU bär de ut mej, tänkte jag
Och var beredd
Men den siste gick ut

Och allt flöt konfliktfritt
Vem fan vill bråka med 4 st
Brottare i tyngsta viktklassen?




Övriga genrer av LassO
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 22:16



Bookmark and Share


  RogerIvan
Brottare bråkar väl inte?
Dom kramas ju.
2008-06-23

  LassO
Jaja ni är tjejer och tänker snusk naturligtvis, det gör INTE jag, INTE för en 1/100 sekund... ;=)
2008-06-23

  NågonAnnans
Det skulle jag vilja göra;P *skratt*
2008-06-23

    *Zenobia*
*S* ja..vem?
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO