Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta



har jag Dig



I mitt hjärta

bär jag Dig



I min själ

älskar jag Dig



Jag älskar Dig

utan att träffa Dig

utan att kyssa Dig

utan att röra Dig



Jag älskar Dig

med mina tankar



Jag älskar Dig

med mina ord



men ändå

Jag älskar Dig



Du är mitt öde

och

Jag är din sanning




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 609 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-23 23:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Oj,så vackert
2008-06-24

    mr cloud
fint ! (:
2008-06-24

  Cadena
Ja, så är det. Kärlek lever som en kraft i en ibland och det kräver mod att bära sanningen.
2008-06-24

  Havsbris
Vem är den som inte
älska så? När kärleken
är äkta? men akta,
kväv inte den utan att du vet!

Tycker om slutet, din säkerhet,
så bra, gör mig glad att tänker
så, någon hopp finns där.

man ska älska totalt eller inte
alls, funkar inte mitt i mellan eller
lagom...
2008-06-24

    Mr.painter
Aaaaaaa så braa
2008-06-24

    vide
vackert och innerligt
2008-06-24

  Quasimodo
En längtanssmekning med mycket kärlek !!!
2008-06-24

  Lejonhjärtas poesi
Underbart vackra rader i kärlekens poesi!
2008-06-24

  berxper
Vilken kärlekssmärta du förmedlar.
Den fängslar!
Jag blir så berörd!
2008-06-23

    AnnaGs
Åh,
känns som att du tog orden
ur mig
Herregud så vacker
och förstår så väl
det gör så ont

Underbart skrivet !!
/kram A
2008-06-23

  friheten
Alla din dikter om kärlek, får mig ibalnd söka upp personen och ta den till dig. stor saknad efetr denna, eller om det är bara en vanlig dikt till dem som känner så. Jag vet inte
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic