Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det kul att se, vilka "öppna" knep man använder, för att locka folk till att ringa...


Pot-tävlingar

Full pot
Ja nog skulle pottan bli full
Av en sån
”Ful pot” kanske..

Jack pot
Ja nog kan alla vi ”jacks” behöva
Ett sånt besök, eller motsvarande
”Jack ass” kanske

”TV bingo” för de ensamma
som vill se
”nåt rörande”

Men man funderar mer
Hur går uttagningarna till
För de som söker programledarjobbet

”Kan ni artikulera” eller
”Hurdan är ert allmänbildande” ;=)
Men jag tror mer på ”rör överkroppen”
”Vad gillar ni djupa u-ringningar”

Möjligen ”kan du snacka snabbt och övertygande”
Hur är du på ögonkontakt o s v…


Vad man gör på dessa TV program… har ingen aning
Trodde det var ett nöje enbart… tävlar man?




Övriga genrer av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-26 20:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Såna program tror jag inte på
undrar hur många dom lurar
vet dom som ringt kommer
aldrig fram
2008-06-26

    *Zenobia*
det är programledarna som är de verkliga tävlande...tror du de som ringer förstår det?
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO