Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att förlåta


är inte lätt

men

den går att utföra



Det första

Du måste förstå

är

att förlåtelse

inte är en känsla

utan

ett beslut



Det finns kraft i förlåtelse



Tänk på

att

tiden inte väntar

på någon


därför

Lev livet

min vän


Tiden går ...



Livet är för kort

för att

Vi ska vara onda

mot varandra



Vi har så få dagar

kvar att leva



Det viktigaste är

att vi förlåter oss själva

för att vi valde

som vi gjorde

och

att vi lär

av våra misstag



Det finns kraft i förlåtelse






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 518 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-24 12:30



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Väldigt bra skrivet.
Så klokt. Förlåta kan
vara svårt, beror lite
på vad det handlar om,
ändå är det ju sant
som du skriver. Tycker
mycket om sista strofen.
2008-07-11

  AnnaMy
förlåta är ett svårt beslut, men kanske ännu svårare att gå och vara ovän med någon för ett misstag alla kan göra. man ska man tänka precis som du beskriver, att livet är kort. bravo!
2008-06-24

  anits VIP
Underbart skrivet
2008-06-24

  Lejonhjärtas poesi
Stark poesi, ord sprungna ur vishetens källa.
2008-06-24

  mare VIP
..så sant skrivet..............
2008-06-24

  J A Nicander
Viktiga och svåra ord om det som ter sig så lätt i tanken, men inte alltid är lika lätt att förstå och göra till sitt eget i de viktiga relationer vi har omkring oss. Lärandet genom livet....och att kunna vara sårbar och felbar.
2008-06-24

  loren
"Det viktigaste är
att vi förlåter oss själva
för att vi valde
som vi gjorde
och
att vi lär
av våra misstag"

jag beställer tid nästa vecka :)
2008-06-24

    ingvar VIP
Ja och amen ännu en gång! Förlåtelse är, precis som du skriver, ett beslut - gäller även detta: att söka förlåta sig själv. Detta kan nog inte sägas för mycket.
2008-06-24

  albertina
kunde inte ha sagt det bättre själv.
detta var riktigt bra=)
2008-06-24

  Sladjana Zubcevic
Jag är en ärlig och stolt människa, men jag kan förlåta.
Som jag skrev - Konsten att förlåta är inte lätt , men....
Kram Dalida!
2008-06-24

  Elaine.S VIP
"Det finns kraft i förlåtelse"
Så väldigt sanna och tänkvärda ord
2008-06-24

  dalida_bl
Ja det är verkligen konsten...
Jag är en av många som står efter mina "hanligar"...
Ärliga människor "kan inte " förlåta och ber aldig om förlåtelse...

Ha det bäst!
2008-06-24

  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt till förlåtelsen !!!!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic