Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Johan


Sveper dig runt mig
andas din luft och stryper dina andetag
Vill ha dig nära mig året om
egentligen inte
bara om kvällarna då jag är tom

Din skäggstubb klöser mig i ansiktet
river mig i bitar
lämnar spår som svider hela dagar
det ända sättet för dig att hålla dig kvar




Fri vers av SofiaN
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-07-06 13:04



Bookmark and Share


  Charly
Så vacker och så underbar
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN