Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stig



Det var stormöte
Alla som stigit av var där
Sen ledde stigen fram
Stigbygeln, Stigfram, Stigbak
Stigfinnare och Stigner
Så NalkasStig, och Stiger
Stigopp kom, lite före Stigsentopp
Myrstig kommer sakta
Och Stigvig hjular fram
Stigmata, gick som en korsfäst
Och Gångstig samt Kostig
Rostig var inte så pigg
Som Mustig
Och Frustig
Och Listig
Pistig och Frostig
Och Lustig gjorde sej rolig
På allas bekostnad
Så kan de gå
När många Stig-ar korsas
Allt blir Konstig-t




Övriga genrer av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 00:33



Bookmark and Share


    *Zenobia*
finurliga stigar... :)
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO