Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, släpp taget

(Mamma, snälla släpp min arm)
sluta dra då
för helvete
släpp då

Jag vill in dit
varför fattar du inte
(att rakbladet
är min vän)
smärtan

min kärlek
till det
är lika stark som den till
pappa

(Mamma, jag vill till pappa)
Förstår du inte
Varför förstår du inte

(Tack mamma, jag ville verkligen hit)
Jag hör inte längre att du bankar
men jag vet
att du hör
det där underbara ljudet
från det vassa

Jag skakar nu mamma
jag darrar
jag kippar efter andan
(och jag älskar det)

men jag förstår inte
hur blod kan vara så vackert

(Mamma, egentligen är blod inte vackert, men jag låtsas att det är jordgubbssaft)

Jag vill inte dö
det vet du

(Jag vet mamma, att du aldrig kommer låta mig dö)
Jag vet
det är lugnt


för jag vill inte


jag vill inte att du ska låta mig vara

(ge inte upp mamma)
ge inte upp hoppet om mig


Inte ens när ljudet från kniven
överträffar dina skrik

det finns hopp
(jag lovar mamma)
ditt mod hänger där
(men snälla, sluta gråta)


(Mamma, snälla, bara idag)


sen slutar jag



.




Fri vers av BrokenHearted
Läst 825 gånger
Publicerad 2005-07-06 16:53



Bookmark and Share


  Dimi
wow...

tårar..jag gråter...

jag röööööööööös verkligen rös.. när jag läste

"men jag förstår inte
hur blod kan vara så vackert"

och kärleken du talar om...
1000 tårar för dig min vän..
2005-10-09

  Mallizzz
Otroligt! Jag får rysning på rysning - Du är en fantastisk poet! Jag gillar speciell dina parenteser ( (såna här *ler*) )
2005-10-04

  JuliaS
så mkt smärta, den är stark å fångar verkligen
2005-10-02

  Rublev
Mycket starkt skrivet om
att det gör ont att leva
och önskan att lindra smärtan
men att hoppet är starkare
och viljan att trots allt fortsätta leva...
2005-09-10

  Tove_L
Vilken hemsk, bra dikt
2005-08-16

  Baldy
riktigt bra skrivet.. men faan om du inte e en neger utan en svenne som låtsas...
2005-07-23

  Tino
Riktigt kraftigt! Blir verkligen rörd av denna text, sorlig men endå så vacker.
2005-07-23

  Manal
edetta fick mig att rysa, verkligen starkt skrivet
2005-07-17

    Hades Is Rising
Alltså, vad du kan min vän! Jag som trodde att man blev illa till mods av mina texter. Detta klår allt jag läst. Verkligt, hårt och sönderlevt. Hur jävla bra som helst! ( Ursäkta svordomen, vill bara förstärka hur bra jag tycker att detta är...)
2005-07-15

  Ola Rydberg
Oj vad stark
först
blev jag orolig
eftersom jag själv är
förälder till två döttrar
men sedan fick du verkligen till en fin dikt
och stark
bra !!
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted