Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara fader

Barnaskrik, protest, uppror
Utåt styr ekan
Surströmming flyger
Trots medvind dit man ror

Sill och nubbe sköljer stången
Vaggar man in mot hamn
Där ekan strandar
Mot klippa vidsträckt lång

Ur sängen tar man sina trötta steg
Nötta utav dagens kneg
Lyfter lilla mot den famn
Där man önskade att hon teg




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1028 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 11:30



Bookmark and Share


  Fredric
nickar igenkännande.. Bra skrivet.. om vardagskärlek! ;-)
2008-07-15

  berxper
Bra!
Snyggt flyt!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön