Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hehe, precis så är det älskling, inga bubblare kan sno vår kärlek!


Vårt kärleksintro

Vi spelar vårt kärleksintro nu älskling
Introt till den vackraste melodin i världen
En melodi om lycka och kärlek som aldrig dör
Det är fortfarande för tidigt
För att sjunga refrängen
Men den kommer
Om och om igen
Och visar världen
Att vår kärleksmelodi
Är en klar listetta
Som aldrig blir utslagen
Av någon bubblare




Fri vers av ipaintthestars
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-25 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars