Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortare, fortare

Jag vill dansa
Räkna stegen
Fortare och fortare
Jag kan inte stå still
Måste röra mig fortare
Mina tankar är för snabba
En snurr, en till, och en till
Rummet roterar runt mig
Jorden står stilla
Bara jag rör mig
Men inte tillräkligt fort
Fortare, fortare
Måste snurra fortare
DUNS!
Mina näthinnor ser svart
Svarta prickar som dansar
Taket som snurrar över mig
Där jag ligger på golvet
Mina andetag är korta och snabba
Jag känner mig så levande
Jag känner mig så nöjd




Fri vers av ipaintthestars
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 17:58



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Cool...like a whirling Dervish...
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars