Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt igår och tänkte tillbaka på första gången jag och min kille sa att vi älskar varandra. Det var ett sånt underbart ögonblick att jag måste skriva ner det här. (D=Han, V=jag)


How do you say I love you?

D - How do you say I love you in Swedish?
V - Jag älskar dig.
V - D...
D - Yeah?
V - Jag älskar dig!
D - I love you too!

Vi pratade om det igår.
Jag frågade om han kom ihåg det.

D - Yeah, I remember that. It was a great moment...
V - Yeah...
D - V...
V - Yeah?
D - I love youuuuuuu!!!
V - I love you tooooo!!!
D - So I'm the happiest guy in the world!
V - And I'm the happiest girl in the universe!
V - D...
D - Yeah darling?
V - Jag älskar dig!
D - Jag älskar dig tooooo! Hehe
D - How do you say too in Swedish?
V - Också
D - Jag älskar dig också!
V - Awwww




Övriga genrer av ipaintthestars
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 12:43



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Vackert!
and just speaking for myself, sometimes I wonder how to say
I Love You in English...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars