Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig
Kanske säger jag det för ofta
Så att det blir som en vardagsrutin
Men vad kan jag göra?
Jag måste få säga det
För jag vill verkligen att du ska veta
Att du är mitt allt
Utan dig har saker och ting ingen mening
Jovisst, det hade det förut
Innan jag träffade dig
Men nu är du allt som mitt hjärta slår för
Om du en dag skulle säga
Att du inte älskar mig
Så vet jag inte vad jag skulle göra
Jag måste ha dig tätt intill
För det är känslan av din puls
Som håller mitt hjärta igång
Jag älskar dig så otroligt mycket
Du får mig att må så bra
När allt annat får mig att må dåligt
Du är den som lyssnar
När alla andra sviker
Du är den som får mig att skratta
När jag är som tröttast på allt i världen
Om det det finns en till som du
Så kommer den som är som jag
Att bli så otroligt lycklig
Av att vara med dig varje dag




Fri vers av ipaintthestars
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-18 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars