Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dess skärvor liknar mitt ansikte vid en picassotavla

Min hjärna översköljs av smärtimpulser
Tårarnas salt bränner i såret på min läpp
Jag vill att mitt hjärta ska sluta nu
Sluta pumpa ut blod genom min trasiga hud


Jag ser på spegeln
Den som du rev ner när du smällde igen dörren
Dess skärvor liknar mitt ansikte vid en picassotavla


Jag griper tag om tröjan jag bar igår
Det vita bomullstyget färgas rött
Jag reser mig sakta från golvet
Smärtan i min kropp får mig att vilja skrika
De 7 stegen till badrummet känns som 70


Jag drar försiktigt av mig det sönderslitna linnet
Spegeln visar upp min blåslagna kropp
Där finns blåmärken i alla dess stadier
Nya blå, mörkt lila och äldre gulgröna
Jag låter vattnet i duchen skölja över dem


Vatten och långärmade tröjor
De lever i symbios
De döljer sånt som inte är ämnat för allas ögon


Jag plockar försiktigt upp spegelskärvorna


Vi ska ju ha gäster ikväll




Fri vers av ipaintthestars
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 17:48



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Berörande text. Smärta, fäst på papper.
2008-09-20

  the apache kid VIP
this is the kind of Courage that I am lacking...
2008-09-14

  Ecila
oj.
jag blev helt tagen...
du skriver med mycket känsla måste jag säga (och ett väldigt målande språk)
Jätte bra helt enkelt :)
2008-09-12

  Elin F
usch :( man blir tagen.
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars