Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek är mycket djupare än så

Jag kan säga att jag älskar dig,
att jag alltid finns här för dig,
hur lite alla andra betyder,
att jag kan leva århundraden utan dig

om jag inte visste att du fanns...

Men din röst i mina öron,
din blick i mina ögon
och din hand i min

talar om för mig
att du redan vet

Och att ord inte spelar någon roll

För vår kärlek är mycket djupare än så




Fri vers av ipaintthestars
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-28 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars