Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boxningsträning och frustration/ilska och rastlöshet

'


Idag blev det Knock out

Jag drog på mig boxningshandskarna

Sen gick jag till attack på säcken som hängde i taket

Vilken ljuv känsla att bara få banka på

Slå slå den gul och blå ut med all
ilska och frustration

Ta udden ur rastlösheten ur den instängda ilskan som grot
inom mig

Bam poff så jag körde på hårt hårt

Svetten rann
hjärtat slog
benen darra
och armarna krampa

Det här vill jag verkligen göra
flera gånger om

Slå på den
Slå bort den
Slå iväg den
Långtbort




Fri vers av Fånga dagen
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-25 19:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra ut med ilskan frustrationen
allt
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Någonstans måste alltsammans få sitt utlopp.
Jag brukar skälla ut tiggarna på torget.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen