Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fanatism









Fanatism är farligt
Fanatism gör att man har skygglappar
Fanatism är en enda rak väg utan att kunna se nya möjligheter
Fanatism gör människor illa
Fanatism dödar
Fanatism tillåter inga känslor
Fanatism är utan empati
Fanatism finns ingen medmänslighet
Fanatism går ej att disskutera om
Fanatism är det som jorden kommer att gå under med
Fanatism skapar krig
Fanatism låter oss inte öppet tänka fritt
Fanatism skapar terror
Fanatism är inget för mig
Fy tusan




Fri vers av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 20:23



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Fanatiskt rätt!
Frågan är
Hur ge motbild till
fanatism?
Frihet
Leva och låta leva
2008-06-28

  Ilona _L
Väl talat!
Applåd!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen