Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför... ?


Farväl

Farväl,
de sötaste läppar jag någonsin kysst

Farväl,
den renaste själ, den vackraste kropp jag någonsin känt.

Farväl,
den djupaste tanke jag någonsin delat.

Farväl,
det stiligaste leende jag någonsin sett,

Farväl,
den finaste tid jag någonsin upplevt.

Välkommen,
den största sorg jag någonsin känt.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely