Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöden från vår natur




Den röda graniten

Så vacker i solljusets sken, vid solnedgångens tecken. Du glöder som varm lava, du bländar mitt inre. Ack, mitt vackra Bohuslän.




Fri vers av Piann VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 22:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det måste vara en underbar syn i både solnedgång och soluppgång.
Rött - passionens färg.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP