Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter nu



men


ingen kan torka


mina tårar



för



De kommer inte


från


mina ögon



De kommer


från


min själ



och



Ingen ser dem

utan jag




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 456 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-06-25 22:57



Bookmark and Share


  Madde69
Sorgsamt vackert...
2008-06-27

  Cadena
Du får mig att sucka och instämma Stela...
2008-06-26

  ¤Anne¤
så vackert och så sorgligt
bamsekram
2008-06-26

  Jack_iX
Det smärtar mest där det inte syns.

Vemodigt o vackert skrivna ord om sorgen längst in.
2008-06-26

    johanni
Djupa vemodiga ord i sorg.
2008-06-26

  genni VIP
Vemod och sorgligt, men fint skrivet
2008-06-26

  anits VIP
Det där gör ont
2008-06-25

  friheten
kram till dig Stela. Själens tårar ser ingen, inte ens den som för dem att fälla.
2008-06-25

  * Ammi *
blir tårögd .. kram
2008-06-25

  mare VIP
..så kan vara, osynliga tårar..........
2008-06-25

  devilsangel
Ont! Jag kan ge dig en kram..hoppas det hjälper lite...
2008-06-25

  Tellus Fortuna
Rörande...enig
2008-06-25

    Lindizz
starkt, berörande, smärtsamt ...väldigt bra skrivet. kramar
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic