Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontrams



Vaknar alldeles för tidigt, med tanke på brännande ögon.


När jag tittar ut, är det inte en sekund för tidigt.


Morgonen är lika vacker som du,

eller var det tvärtom.



I alla fall, den är här men det är inte du.


Men jag ser dig när jag blundar.


Det mörka, det skarpa.


Det ljusa och mjuka


Ett litet landskap av lust och åtrå.


Händer och läppar fyllda med skönaste trolleri.


I min fantasi stryker jag konturerna av ditt bröst,


tänker kysser jag dig när det blir höst...




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean