Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


- modifierad -

.


- modifierad -

beläggning
ögonblicksverk
kom till närhet
skär igenom armeringen
fängsla den iver av flyende som uppenbarar sig
blottlägg den förmultnande önskan om älskande
frisätt allt det där i brand och odla en tro i myllan på nytt

Påträffa åliggande felsteg
som driver en förebrående impuls
av själsbundenhet
men är det menade rum att leva för?

följ du rannsakans frihet
i det utstötta händelseförlopp
som när hud spritter bredvid ett delande av en annans

blindheten finner vägen ut
men du är fängslad att fylla förvaringen klar

.




Fri vers av Själabarn
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 17:27



Bookmark and Share


  livsdans
En dikt som jag nästan ser tanken i...

"fängsla den iver av flyende som uppenbarar sig
blottlägg den förmultnande önskan om älskande
frisätt allt det där i brand och odla en tro i myllan på nytt"

...gillade mycket dessa rader!

En känsla av den öppning som leder vidare!

Snyggt är det!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn