Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara prat . igen .


Misslyckad .


Jag vet inte nånting längre .

Jag är så trött .

Det känns som att min hjärna håller på att ruttna .

Som om att jag bleknar bort .



Å om jag säger nånting så pladdrar jag bara på om ovesäntliga saker som ingen förstår .

Ni kanske finner mig underhållande när jag pratar om mitt misslyckade sexliv - ett som jag inte har - om världens undergång och om att jag har gått upp i vikt tack vare mina tvångstankar att baka cupcakes .

Men jag vill att ni ska veta att jag känner mig så misslyckad .


Jag vill bara att någon ska förstå mig .




Övriga genrer av katnthepoet
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 18:50



Bookmark and Share


  Frökenfanny
jag tror jag förstår din känsla av att känna sig misslyckad.
Det är inte lätt, man borde göra någonting åt det men man vet inte vad eftersom man känner sig så misslyckad.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet