Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar


Fastän natten kommer



I natt drömde jag om dig
och vaknade med slutna ögon
I dag är du kvar hos mig
i mitt sjungande blod
i mitt bultande hjärta
vid varje steg jag tar
vaggar jag dig
andas åt dig
så nära är du
som du aldrig varit
Det finns ingen dag
det finns inga timmar
här är bara du och jag
bara vi
Och aldrig vill jag sova
fastän natten kommer




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 481 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-27 11:14



Bookmark and Share


  Maria T
Underbar dikt om drömmar, längtan
2008-08-11

  Michaela Dutius
Så otroligt ömsint och vacker!
2008-07-16

  SeXara
Så fint och välskrivet om den där kärleken man inte vill lämna...
2008-07-01

  * Ammi *
Mycket mycket vackert skrivet!
2008-06-27

  Carola Zettergren
Stämningsfullt vackert fyllt av känsla!!!!
2008-06-27

    Bim
..ömt och vackert skrivet Hildegun
2008-06-27

    Eva Olsson
Stilla och vackert!
2008-06-27

  Elaine.S VIP
Så fin..att vakna "med slutna ögon" och liksom
hålla kvar drömmen, så nära och känslosamt...
2008-06-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Så rörande, varm om hjärtat-känsla den här dikten har! Bra! tycker vännen fredrik
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors