Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårsnatten


Godnatt min himmel

Ensam i mörker där sitter jag
ser natten sakta gå över i dag
utbringar en skål för året som gått
för det jag gav
och det som jag fått

vad framtiden vill
finns det många som vet
men allt det är är din hemlighet
Du påstår jag har allt i min hand
jag har visst mycket, jag
men det är tomt ibland
så godnatt min himmel
godmorgon min jord

På jord jag sitter
i jord jag går
det går snabbt,
några få år
så många dagar jag jagat
och nätter jag sprang
jag kommer i tid,
jag kommer i tid
fast jag aldrig hann
så godnatt min himmel
godmorgon min jord

Ensam i natten
där sitter jag
mörkret flydde även denna dag
vilar mina tankar i ett stillsamt rus
gjorde nog bäst i att tända ett ljus
så godnatt min himmel
godmorgon min jord






Fri vers av janine
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janine
janine