Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en ängel

Likt en ängel om natten du kom i min dröm
Och gjorde mig påmind om tid länge glömd
Plötsligt, ändå stilla står du bara där,
Femton år sägs det du är
En vindpust av dagar, sett i ett perspektiv,
Men alldeles och helt underbara i mitt liv.





Fri vers av janine
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janine
janine