Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext, lite atonal till sin läggning


Korridoren ( en pillertriller)

I korridoren där jag bor
rum nummer tre
bor en konstig man bredvid
han möblerar om sitt rum om natten
spottar och skriker och svär
som katten
dom säger han är galen, lite manodepressiv
att han borde göra annat
än att bara ta sitt liv
och att han borde tänka på
att vi andra
inte får störas

I korridoren där jag bor
rum nummer tre
finns det många människor
och alla vi som landat här
är arga och trötta och skriker
om natten
dom tycker det är ofint, att inte passa in
att inte svälja skeden
som har förts till din mun
och i detta tempel
måste tänkas på
att inget får höras

Jag blir lite sne
slår sönder min dörr
doktorn kan komma
jag skiter i det
en spruta i armen
tyst till klockan tre

när morgonen kommer
ropar alla i kör
Doktorn, doktorn
ge oss et piller till

(vi betalar ju för det)








Fri vers av janine
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-30 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

janine
janine