Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden börjar ta slut


Vi sa
Det är vi två mot världen

Men Älskling
jag tror att världen vann




Fri vers av SofiaN
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-07-07 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN