Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar istället


Rösters tystnad

Röster
Röster inom mig
Röster som viskar
Rösternas skrik

De milda
Dom hårda
De vädjande
Dom krävande

Röster
Röster som berättar
Röster inombord tystar
Rösternas sång

En förlorad röst
är så svår
att få igen




Fri vers av Mats L.
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-07-07 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.