Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny konkurent


En ny familjemedlem

Hejsan Ulla...

Jag heter Nisse och jag är en tidig födelsedagspresent från dina kära söner och deras familjer.

Tycker du att jag är söt???

Jag har lite mat med mig och av det är jag van vid att ha en skål torrfoder stående under dagen, man vet ju ldrig när jag blir hungrig.
Sen så brukar jag få lite extra gott ur dom stora burkarna 1 gång på morgonen och en gång på kvällen.
Fick även med mig vitaminer och en tablett som gör så att jag luktar gott i munnen, men dom måste vi vara försiktiga med för jag kan få ont i magen av dom, så 1 om dagen räcker.

När det sen blir dax för att leka så har jag en massa fina och roliga leksaker med mig, men du får nog hålla i dina garner....

Mest av allt ser jag fram emot våra mysiga stunder ier nya fina soffa, har faktiskt med mig en filt så jag inte hårar ner för mycket...

Vill ju inte att Leffe ska bli sur på mig...

Hoppas du kommer att trivas med mig...


Många kramar
Din Nisse.... Mjaauuuuu....




Fri vers av Sexologen
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sexologen