Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

donnabelladonna.blogg.se

川柳 - senryu




Donna, Bella Donna

min bella donna
vi har funnit varandra

livet leker nu

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 831 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-29 12:35



Bookmark and Share


  Stefanie Nerman
nej vad söt hund :)
vacker fåordig dikt också, ibland räcker det med få ord för att beskriva hela känslan!
har själv en fox terrier, det är något speciellt med alla dessa charmiga terrier-raser :P
2008-06-29

  Jessica Ebbesson
Vilken söt och charmig Bella Donna!
2008-06-29

  inutimonster
vilken sötnos, själv har jag två jack russell terrier, det är ett heltidsjobb men det är det värt. de gör mig alltid glad, känner mig nästan tvungen att skriva en åt mina nu ;)
2008-06-29

  Jer
Jo, Bella är min nya sötnos, bara fyra månader.
Vår sjuåring Melvin - också en Parson Russel - är min dotters vovve.
Nu har jag en egen. =)

Andra jyckedikter:

Ett hundliv (dogryu) (bild)
www.poeter.se/viewText.php?textId=391061

Du, min vän (bild)
www.poeter.se/viewText.php?textId=265285

2008-06-29

    ej medlem längre
vänta tills hon kommer i slyngelålder *S*
Fin senryu!
2008-06-29

  Gunwale VIP
Ny hund? Härligt in any case!
2008-06-29

  Cris
Så söt !!
2008-06-29

  * Ammi *
härligt, sommaren full av bus och kärlek!
2008-06-29

    sunnanvind
Åh, så söt hon är!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer