Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens mörker tar plats i mig igen





Gråten sitter nära
Nu min hals snörjs åt

Varför gråt ska komma åt mig
nu igen vad är som gör ont
inom mig nu igen

Det göra bara ont att
andas och att leva idag
Imorgon vet jag inget något om
Sorgen tynger mitt bröst
jag kan inte förmå mig
att glädjas åt små ting
ingenting vill glädjas åt mig

Mitt bröst gräver sig
nedåt gör hål inom mig
det gör ont att känna
Jag vill inte vara med
i den här sorgens tid

Önskan längtan är långt borta
Ingen ser mig
Jag ser inte
mig själv längre
I drömmarna så är allt
trångt och smått
precis likadant är det
i mitt vanliga liv
trångt och smått
Inhängnad isolering

Något drar ned mig
i bråddjupet
Jag gör ont
och inget annat
För plats inom mig
Än det onda




Fri vers av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-29 14:25



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det är skickligt av dig att beskriva känslorna, för jag har bara lite kort skrivit att jag är inne i en period av avvänjning från drogerna kärlek och sex. Jag hade oturen att verkligen älska någon. Men det regnar idag och jag känner mig off.
2008-06-30

  ¤Anne¤
håller med anits du kan verkligen lägga orden på känslan.
2008-06-29

  anits VIP
Du skriver vackert om känslor
och jag kan känna med dig
2008-06-29

  Ilona _L
Mmmmm...vet inte vad jag ska säga...annat än att du beskriver din situation väl!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen