Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att vi kan se



Jag tror bara vi glömt varför vi lever


Liksom en ko står du och stirrar fånigt
Och precis som en ko tuggar sitt gräs
Tuggar du dina
Hårda
Ord

Men liksom en fågel i jakt säsong
Blir du skjuten, av mina




Fri vers av Månen
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månen