Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheters evighet


Någonstans ute i
Evigheten

Står du lika
Ensam
Som
Alltid

Och kylan från vinden passar dig fint
När kyla är det ända du visat mig
någonsin

Evigheten är en lång tid
och i en evighet ska du plågas

Av tiden som rann iväg
Men mest av allt av tiden som du
Dödade
Mig

I en evighet ska du dö,
Lika ensam
Som

Alltid




Fri vers av Månen
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-31 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månen